Autómentés, autószállítás
Budapesten és Pest megyében
- SH Autómentő

0-24 óráig, akár fél órán belül

Ha járműve cserbenhagyta vagy összetört, egyetlen gyors telefonhívással kérhet tőlünk segítséget.
Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, azonnal indulunk!

Budapesten már 20 000 Ft-tól.
Vidéken és külföldön 350 Ft / km-től.

Szolgáltatásaink

Autómentés

Ha balesetet szenvedett autójával vagy műszaki hiba miatt megállt, mielőbbi segítségre van szüksége. Egyes kerületekbe akár 15 percen belül kiérünk és a gépkocsi szakszerű mozgatása mellett Önt is kiokítjuk a tudnivalókról és lehetőségekről. Szükség esetén a gépjármű mellett 6 személyt is el tudunk szállítani, vagy csereautót biztosítunk, így szeretteivel nem marad az út mentén.
Specialitásunk: személyautó méretű és magasságú járművek kimentése mélygarázsból.

Kisbusz, kisteherautó, furgon szállítása

Mikrobuszokat, SUV-okat, 3,5 tonnás teherautókat is elszállítunk A-ból B-be. A teljes hossz 7 m lehet, így Volkswagen Crafter vagy Mercedes Sprinter sem akadály számunkra. A vontatmányunk max. teherbírása 2,8 t, így a nehezebb gépjárműveket csak üres állapotban tudjuk vinni.

Motorszállítás

Egyszerre akár 10 db motorkerékpárt is fel tudunk rögzíteni a trélerünkre, így igen kedvező áron tudunk elvinni több motort. Mivel az autó kiállása költséges, így több motor szállítása esetén kifejezetten jól jár, ha minket hív!

Autószállítás

A normál gépkocsik mellett műszaki hibás, mozgásképtelen autókat is fuvarozunk. Egész Magyarországon és az Európai Unióban is állunk rendelkezésére, bárhonnan bárhová elvisszük járművét. Kiemelt figyelmet fordítunk a gépkocsikra, garanciát vállalunk a sérülések elkerülésére.

Munkagépek, traktorok szállítása

A kisgépek, targoncák fuvarozása nagy figyelmet és hozzáértést igényel, hisz nem a megszokott módon kell rögzíteni, mindegyik más-más felépítésű. Az SH Autómentő nagy gyakorlatot szerzett munkagépek szállításában, így biztonságosan ránk bízhatja a négykerekű targoncát, bobcatet vagy a Zetort.

Helyszíni autósegély

Sok esetben az autó „csak” lerobbant, egy gyors segítséggel orvosolható, nem kell a szervizbe szállítani. Dél-Pesten és környékén bikázással segítjük az autótulajdonosokat, ha lemerült az akkumulátor, üzemanyagpótlással, ha kifogyott a benzin, illetve kerékcserével, ha a megrendelő nem tudja vagy meri biztonságosan elvégezni.

Biztosítási ügyintézés

Baleset esetén az autótulajdonosok sokszor kétségbe esnek és nem tudják, mit kell tenni. Ehhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy igény szerint segítünk kárfelvételben és végigkövetjük az eseményeket egészen a kifizetésig.

Járműtárolás

Amennyiben az Ön gépjárműje szervizre vagy továbbszállításra vár, de nem tudja addig hol elhelyezni, mi ebben is tudunk segíteni. Határozott ideig tudjuk tárolni autóját szabadtéri telephelyünkön.

Tréleres autószállítás
non-stop

A probléma mindig a legrosszabbkor jön. Például, mikor elindul a vidéki lagziba és a kocsi megáll az autópálya közepén. Vagy siet a munkahelyére és a csúszós utak miatt hátulról belemennek a gépjárműbe. Vagy a nagyit látogatná meg a család karácsony másnapján…

Az SH Autómentő TEAM szerencsére mindig az Önök szolgálatában áll. Legyen szó éjszakáról, ünnepnapról vagy egy sima zsúfolt munkanapról, non stop hívhatóak vagyunk.

Mielőtt azt gondolná, hogy veszélyes ránk bíznia autóját, hisz mi sosem alszunk, meg kell nyugtatnunk Önt, hat kollégánk járja folyamatosan az országot, így biztonságosan és tudatosan tudjuk beosztani az időnket.

tréleres autószállítás non-stop
tréleres autómentés
törött autó mentése

Autómentés Budapesten,
vidéken és külföldön is

A vállalkozásunk centruma Dél-Pesten helyezkedik el. Ezen a területen rendkívül gyorsan ki tudjuk szolgálni a megrendelőket, Csepelen, Soroksáron, Erzsébeten, Dunaharasztin, Szigetszentmiklóson, Szigethalmon, Tökölön, Taksonyban, Dunavarsányban akár negyedóra alatt kint vagyunk.
Persze bárhová elmegyünk, ahol szükség van ránk, de távolabb – a forgalomtól függően – hosszabb lehet a kiérkezés.

Mikor hívhat?

Ha lerobbant az M7-es autópálya mentén

Ha Németországban vásárolt egy tökéletes BMW-t, de nincsenek érvényes okmányai

Ha vásárolt a cége számára egy elektromos targoncát, de az a dobozosba nem fér be

És természetesen rengeteg egyéb esetben…

Ha különleges sportautóját vidékről Pestre kell szállítani

Ha veterántalálkozóra készül, és ki kellene juttatni az OT-s autóját

Ha épp a Gubacsi híd lábánál fogyott ki a benzin

Ne habozzon, tárcsázzon, annál előbb érkezik a felmentősereg!

Ügyfeleink véleménye fontos számunkra

Virágüzlet Fleron
Virágüzlet Fleron
2023-07-23
Profik. Csak ajánlani tudom Őket!
Gábor Bánkuti
Gábor Bánkuti
2023-07-23
Gyors, precíz, végtelenül segítőkész. Emberi árakon dolgozik. Nagyon ajánlom!
Anita Valéria Szücs
Anita Valéria Szücs
2023-07-23
Gyors, korrekt, segítőkész!
Borka Balázs
Borka Balázs
2023-07-23
Precíz, pontos, korrekt! Nagyon ajánlom.
QR kód - SH Autómentő vélemények

Értékeljen minket Ön is!

Ha elégedett volt a szolgáltatásunkkal, nagyra értékelnénk, ha néhány kattintással véleményezné a vállalkozásunkat.

műszaki hiba az autóban

Árulkodó jelek műszaki hiba előtt

Avagy hogyan előzzük meg az autómentést?

Sokszor a gépkocsi már felhívja magára a figyelmet, hogy valami nincs rendben. De a tulajdonosok – tisztelet a kivételnek – hajlamosak elbagatellizálni a dolgokat. Pedig, ha időben szervizbe vinnénk az autót, sok lerobbanás megelőzhető lenne.

A legfeltűnőbb jel, ha a műszerfalon eddig nem látott lámpa gyullad ki. Ez jelzi a vezető számára, hogy mi a probléma – túlmelegszik a hűtővíz, elektromos hiba van, kevés az olaj, a TPMS-sel ellátott autóknál még a defektjelző is kivillan.

Reggelente nehezen indul az autó, kimondottan hideg időben. Ekkor az akkumulátor már nincs a legjobb állapotban, számítani lehet rá, hogy hamarosan cserélni kell.

Furcsa hangot ad ki az autó: Aki rendszeresen vezeti a saját kocsiját, ismer benne minden zajt, zörejt. Ha valami rendellenes hang jelentkezik, az hibát jelezhet. Jellegzetes, ha feltűnő hangot ad fékezés közben, valami kattog, kopog. Ez esetben mielőbb menjen szervizbe, hogy átnézzék az autószerelők!

Nyilvánvalóan számos más probléma előjöhet egy autó esetén, csak a leggyakoribb történéseket említettük.

 
Ha viszont mégis nem várt hiba jelentkezne, az SH Autómentő állandóan Ön mellett áll és a lehető legrövidebb időn belül segít az autó elszállításában, mentésében.

Miért válassza az SH Autómentő csapatát?

tréleres autó vontatás

Amikor bekövetkezik a baj – legyen szó koccanásról, nagyobb balesetről vagy műszaki hibáról, Önnek mielőbbi megoldás kell. Ha nincs autómentő ismerős, az internethez fordul segítségért, ahol „jobbnál jobb” ajánlatokat talál. Azonban, ha elkezdi felhívni a társaságokat, kiderül, hogy az áruk többnyire köszönőviszonyban sincs azzal, amit a weboldaluk ígér. Ekkor jöhet a következő vállalkozás tárcsázása…

Mi az SH Autómentőnél igyekszünk mindig a legkedvezőbb ajánlatot adni Önnek, szeretnénk ezzel is időt spórolni, hisz ilyenkor minden perc számít.

A pontos ár meghatározásához szükségünk van a körülmények minél pontosabb ismeretére. Kérjük, a következő kérdésekre a választ ossza meg diszpécser kollégánkkal, aki non-stop hívható:

  • Milyen járműről van szó (személygépkocsi, kisteherautó, kisbusz, munkagép stb.)
  • Hol tatláható?
  • Hová kell szállítani?
  • Milyen munkára van szükség (autómentés, -szállítás, helyszíni segély)
  • Baleset, lerobbanás esetén akadályozza-e a forgalmat?
  • Van-e lehetőség parkolásra a tréleres vontatmánnyal (10-13 m között)?
  • Szükséges-e csereautó, ill. hány személyt kell elvinni?
  • Működőképes-e az autó, tud-e a saját kerekein gurulni, beindul-e?
  • A szállítás után kell-e tárolni a gépjárművet?

Több vontató kocsival és trélerrel rendelkezünk, így mindig a helyszínnek megfelelő szerelvényt fogjuk munkára, egyúttal biztosítjuk, hogy szinte minden segítségkérésnek eleget tudjuk tenni, hisz egyszerre több területen is tudunk dolgozni.

A szakmánkban kuriózumnak számít, hogy a 7 személyes terepjárókkal akár 6 fő is kényelmesen szállítható (az autó lerakási helyéig természetesen ingyen), ezzel is spórolva Önnek, hisz nem kell külön taxit vagy családtagot hívnia a helyszínre.

Garanciát vállalunk a sérülések elkerülésére. Sok éves fuvarozói tapasztalatunk által pontosan tudjuk, hogyan kell bánni a rakománnyal, hogy abban ne keletkezzen kár. A biztos rögzítés, a kiváló felszerelés megléte elengedhetetlen, hisz nagy értékű árut viszünk. A sofőrjeink maximálisan koncentrálnak minden fuvar esetén, az ő hibájuk miatt még soha nem történt rongálódás.

Az SH Autómentőnél bankkártyával is fizethet. Amennyiben nincs Önnél készpénz vagy nem tud azonnal utalni, jelezze előre az ügyfélszolgálatunknak, és lesz nálunk PayPass-os kártyaleolvasó a biztonságos tranzakciókhoz.ő hibájuk miatt még soha nem történt rongálódás.

Gyakran ismételt kérdések

Versenyképes árainkat minden esetben egyedileg határozzuk meg, minden körülményt figyelembe véve. Kérjen árajánlatot az űrlapon keresztül vagy hívja ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben baleset történt, a pontos részletek ismerete esetén tudjuk ezt megválaszolni. Nem akadály, ha nem képes a kerekén mozogni a jármű, azonban teljesen összetört gépkocsihoz sokszor daru szükséges. Ezesetben mindenképpen szükséges előre jelezni, mert partnercégünk bevonására van szükség.

Egész Magyarországon és az Európai Unióban is dolgozunk. A központunk Csepelen és Dunaharasztin helyezkedik el, autóink általában innen indulnak, melyet a kiérkezési időnél figyelembe kell venni.

A kismotortól kezdve egészen a 3,5 tonna össztömegű teherautóig mindent elviszünk. A max. rakodási súlyunk 2,8 t, a hossz 7 méter.

A többi vállalkozáshoz hasonlóan 0-24 óráig, akár munkaszüneti vagy ünnepnap is állunk rendelkezésükre.

gyakran ismételt kérdések - SH Autómentő
Scroll to Top