Autósegély a helyszínen

Instant autósegély Csepelen és környékén

Bármikor bármi megtörténhet. Az SH Autómentő azért működik évek óta, hogy ügyfeleik gyorsan tudják folytatni útjukat. Csepelen, Pesterzsébeten és Soroksáron instant helyszíni autósegélyt nyújtunk a hét minden napján, 0-24-ig.

helyszíni autósegély

Autósegély szolgáltatásaink

Bikázás

Önnel is előfordult már, hogy reggel a hidegben nem indult az autó? Vagy nyitva maradt a kocsiajtó és a belsőtér-világítás leszívta az akkumulátort? Az SH Autómentő azonnal rendelkezésre áll, csak egy telefonjába kerül.

Kerékcsere

Ha kidurrant a kerék, gyors segítségre van szükség. Ha meggyűlt a baja a kerékkulccsal vagy a defektjavító nem teszi a dolgát, vagy éppen most mondta be az unalmast az emelő, hívja az SH Autómentő csapatát!

Üzemanyagpótlás

Váratlanul kifogyott az üzemanyag? Indulás előtt elfelejtett rápillantani a szintjelzőre és megállt az autó? Semmi baj, jövünk. Csak egy telefonjába kerül és már hozzuk is a benzint / gázolajat. Hívjon azonnal!

Ha Ön nem tagja a Magyar Autóklubnak, sőt nem kötött szerződést egy biztosítóval sem assistance szolgáltatásra, bizony kétségbe eshet egy nem várt hiba esetén.

Szakembereink átlagosan 26 perc alatt orvosolják a problémát az út szélén.

Autómentés Csepelen

Az út mentén AUTÓSZERELÉST NEM VÁLLALUNK!
Ha az autója javítást igényel, automentő szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe, és hosszú trélerünkkel elvisszük a legközelebbi / vagy a kívánt szervizbe.

bikazas

Bikázás

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor rohannánk valahová, de nem indul a kocsi. Ha az akkumulátor merült le, az SH Autómentő segíteni tud a bebikázásban.

A lemerült akksit okozhatja egy belső zárlat, egy nyitva hagyott ajtó vagy az is, hogy elöregetett a szerkezet. Utóbbi esetben az akkumulátor sajnos hamarosan cserére fog szorulni. Instant megoldásként azonban az SH Autómentő gyorsan tud cselekedni Dél-Pesten.

Mit tegyen, ha menet közben / indulás előtt lemerült az akkumulátor?

Ha újabb próbálkozás után sem indul a kocsi, tovább ne erőltesse a motort. Próbálja biztonságba tolni a járművet, ahol nem akadályozza a forgalmat.

Megpróbálhatja betolni vagy behúzni, de ehhez kell egy másik autó, egy kedves sofőr, aki hajlandó megállni segíteni. Manapság azonban az a tendencia, hogy egyre kevésbé vagyunk figyelmesek, kizárjuk a külvilágot és a segítő szándék is egyre jobban eltűnik az emberekből. (Automata váltós autót betolni vagy vontatni tilos!)

Hívjon gyors segítségetSH Autómentő 06 70 370 9262
Mindenféle autóra fel vagyunk készülve, lehet benzines vagy dízel, manuális vagy automata, az összes esetben erős akkumulátorral és vastag bikakábellel állunk neki a munkának.
Pár percig eltart a folyamat, gyengébb akkumulátoroknál 5-8 percig is rajta kell hagyni a bikakábelt a sarun.
A művelet után érdemes hosszabb ideig (min. 20-30 percig) járatni a motort, hogy a lemerült akku kissé feltöltse magát és legközelebb is beinduljon.

Ha a bikázás után sem indul az autó, ott más hiba lesz, nem az akkumulátor merült le. Ebben az esetben autóvillamossági szerelőre lesz szükség, aki diagnosztizálja az autót, megkeresi a probléma forrását. Ekkor autómentő szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe, modern trélerünkkel elvisszük a mozgásképtelen járművet egy szervizbe, akár szerződött partnereink egyikébe.

üzemanyagpótlás

Üzemanyagpótlás

A jármű hatótávolsága nem csak az elektromos autók tulajdonosait szorongatja, mindenkinek fel kell rá készülni, mi történne, ha véletlenül kifogyna az üzemanyag.

Manapság ugyan ritka jelenség, de néha előfordulhat, ha nem figyeltünk oda eléggé. Vagy éppen régebbi autónk van, amin még nem volt üzemanyagszint-jelző lámpa, vagy épp megsérült a terepen a benzintartály – mint pl. Marty McFly DeLoreanjának.
A modern autókon már a megtehető távolságot is mutatja a fedélzeti számítógép, az üzemanyagszint-jelző lámpa pedig kivillan, amikor még 50-100 km-t lehet megtenni a gépjárművel. De ugye, ami elromolhat, az el is romlik.

Mit tegyen, ha hirtelen kifogyott az üzemanyag?

Amikor kezd csökkenni az üzemanyagszint, az autó elkezd lassulni és rángatni. Ekkor mielőbb vigye ki az út szélére, lehetőség szerint biztonságos helyre.

Ha még mindig az úton van, és csak a jármű tolása lehetséges, akkor fontolja meg ezt a lehetőséget - de soha ne tegyen semmit, ami veszélyeztetheti a saját vagy mások biztonságát és jólétét.

  • Kapcsolja be az elakadásjelző villogót és helyezze ki az elakadásjelző háromszöget (lakott területen 50-100 m-re)
  • Mielőbb hívjon segítséget – autósegélyt, autószállítót vagy taxit, aki elviszi a legközelebbi benzinkútra. Ha az autót magára hagyja, mindenképp zárja be.
  • A leggyorsabb és legbiztonságosabb megoldás mindenképpen a helyszíni autósegély, akik egy gyors telefon után kiszállítják Önnek a megfelelő üzemanyagot. Legalább annyit, hogy elérjen egy közeli benzinkútra.

Fontos tudnia, hogy ha rossz típusú üzemanyagot tankolt, és azért kéri a segítségünket, nem fogjuk tudni megoldani azonnal a problémát. Mivel az út mentén nem lehetséges a benzin leszívása, mindenképpen szervizbe kell szállítani a gépjárművet. Trélerünkkel könnyűszerrel elvisszük a kocsit, hogy az autószerelők kicseréljék a hajtóanyagot. Ilyen esetben nem szabad továbbmenni a járművel, mert az a motor teljes rongálódását okozhatja!

kerékcsere

Kerékcsere

A magyar utak hírhedten rosszak, tele vannak kátyúkkal. Főleg tavasszal, a nagy felfagyások után találkozhatunk rengeteg lyukkal az aszfalton. Ilyenkor alapos figyelemmel kell hajtani, mert a kátyúkár bizony velünk is előfordulhat. Kidurranhat, széthasadhat a kerék, de nagyobb kátyú esetén még a futómű is megsérülhet.

Fontos: Kátyúkár esetén mindig készítsen fotót, és alaposan dokumentálja a helyet és a környezetet! Ha ez megvan, akkor a szerelési és egyéb díjak iránt kártérítés kérhető a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től

Ha defektet kapott és bármilyen okból nem boldogul a kerék cseréjével, az SH Autómentő kollégái gyorsan az Ön segítségére sietnek, hogy útját mielőbb folytathassa. Pótkerekének átszerelésében tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésére.

Mit tegyen defekt esetén?

Amikor megsérül a kerék, az autó kormányzása nehézzé válik. Ilyenkor le kell lassítani, és lehetőség szerint kimenni az út szélére, biztonságba helyezve a járművet.

Nyomja meg a vészvillogót és tegye ki az elakadásjelző háromszöget a KRESZ szerint meghatározott távolságra.
Hívjon segítséget - SH Autómentő

Megjegyzés: veszélyes útszakaszon nem kezdjük meg a kerékcserét, nem kockáztathatjuk senki testi épségét. Ilyen esetekben az elsődleges feladat, hogy az autót nyugodt helyre vigyük, ahol könnyen hozzáférhető a sérült kerék. Ez történhet a saját „lábán”, amennyiben a kocsi mozgásra képes, vagy gurítókocsi segítségével illetve trélerezéssel.

Szolgáltatásunk Csepelen és 10 km-es vonzáskörzetében érhető el azért, hogy mielőbb kiérkezhessünk. A napi csúcsforgalom nagyon megnehezíti a közlekedést a városban, ezért távolabbi helyeken túl sokat kellene várni ránk.

Sok autóban már nem kötelező tartozék a pót- / mankókerék, a defektjavtó készlet pedig nagyobb lyuk esetén nem használható. Ez esetben pótkereket azonnal nem tudunk biztosítani, mert a kerekek mérete és a lyukosztás jelentősen különbözik az egyes modelleknél, nem mobilgumis cég vagyunk. Ilyenkor trélerünkkel tudunk segíteni és elvinni Önt a legközelebbi gumiszervizbe. Szerződött partnereink azonnal vagy rövid határidővel tudnak segíteni a kerék javításában. (Mivel a gumisok nem dolgoznak non-stop, ezért csak a hivatalos nyitva tartási időben vagyunk képesek segíteni ebben.)

Gyakran ismételt kérdések az autósegélyről

A helyszíni autósegélyt kizárólag Csepelen (Budapest XXI. kerületében) és 10 km-es vonzáskörzetében boztosítjuk.

A helyszíni autósegély ára készpénzben vagy bankkártyával  is kiegyenlíthető.

Vállaljuk a lemerült akkumulátorok bikázását, az elfogyott üzemanyag pótlását vagy a sérült kerekek cseréjét. De új kereket nem tudunk biztosítani.

gyakran ismételt kérdések

Szeretnénk minél kiválóbb szolgáltatást nyújtani, ezért határoztuk meg a működési területünket Csepelen és környékén. Mivel a forgalmi dugók jelentősem meghosszabbítják az utazási időt, a rövid hatótáv rövidebb reakcióidőt is eredményez.

Scroll to Top