AUTÓMENTÉS CSEPEL, AUTÓSZÁLLÍTÁS XXI. KERÜLET

autómentés Csepel körzetében

A sérült autót elszállítjuk, illetve szükség esetén csereautót is tudunk biztosítani, hogy Ön folytathassa a megkezdett útját és odaérjen a célba.

Autómentés Csepel környékén, autószállítás a XXI. kerületben

Csepel egy sziget. Próbált már Ön csúcsforgalomban átjutni a Gubacsi hídon? Szinte lehetetlen küldetés. Épp olyan nehéz ez egy vontatmánynak is, ha be szeretne jutni.

A leggyorsabb autómentés Csepel közigazgatási területén

Autómentést keresve ne hagyja, hogy az idő szorítása megfertőzze döntéseit! Válassza az SH Autómentőt Csepelen, mert megbízható, biztonságos mindenekelőtt gyors szolgáltatást biztosít.

Az autómentés Csepel körzetében akkor a leggyorsabb, ha Ön az SH Autómentőt hívja. A szolgáltató hivatásos munkatársai non-stop, a hét minden napján elszállítják a kocsikat, akár 2,8 tonna saját súlyig, 7 méter hosszig. Szinte bármit elvisznek, aminek négy kereke van és ebbe a méretbe belefér.

A csepeli autómentő csapat szükségessége

Kitört kerék a Kossuth Lajos úton
Kitört kerék a Kossuth Lajos úton

Az évek során (sajnos) jelentősen megnőtt csepeli SH Autómentő iránti kereslet, mert a magyar utakon igencsak megszaporodtak az autóbalesetek. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, hanem akár egy kátyúkár is elintézheti, hogy az autó nem képes tovább haladni az útján. Ilyenkor azonnali segítségre van szüksége a sofőrnek. A team szolgáltatásai létfontosságúak a gyors reakcióidő biztosítása miatt, és azért, hogy elkerüljék az esetleges további sérüléseket, ami akkor történhetne, ha hosszabb ideig kellene az út mentén várakozni.

Tegyük fel, hogy a kátyú úgy tönkretette a futóművet, hogy az autót nem tudjuk elmozdítani sem az úttestről. Ebben az esetben egy vétlen másik vezető akár bele is futhat a kocsinkba, ami aztán totálkárhoz is vezethet. Ha pedig tényleg nagy baleset történt, akkor nincs idő teketóriázni.
Segítünk továbbá a sofőröknek kilábalni az elakadt helyzetekből, például amikor a jármű sárban vagy hóban elakad, vagy nem indítható, esetleg mechanikai okok miatt nem biztonságos.

A hét minden napján, 24 órában rendelkezésre állunk Csepelen és az ország egész területén, biztosítva, hogy senki se kerüljön nagyobb bajba és a mozgásképtelen autó mielőbb a szervizbe vagy más telephelyre érkezzen.
Az SH Autómentő Csepel bel- és külterületén is képes akár legnehezebb tereppel megküzdeni, és azonnali segítséget nyújt az úton rekedteknek.

Ahhoz, hogy a mentés gördülékenyen történjen, szükségünk van néhány fontos információra:

- Mi a gépjármű típusa, hol található?
- Baleset történt vagy műszaki hiba, mik a paraméterek?
- Van-e lehetőség biztonságosan megállni a trélerrel és van-e elegendő hely a mentéshez?
- A legjobb megoldás, ha fotót is tud küldeni a helyszínről.

A professzionális SH Autómentő által kínált szolgáltatások típusai Csepelen

Autómentés, autószállítás

A mentés helyszínéről a kijelölt területre szállítjuk személygépkocsiját, furgonját, munkagépét stb. Szükség esetén akár csereautót is biztosítunk, de 6 személy elszállításában is segítségére lehetünk.

Autósegély

Sürgősségi segélyt nyújtunk vészhelyzetekben. Szolgáltatásaik között szerepel a gumicsere, a lemerült akkumulátorok gyorsindítása, az üzemanyag-szállítás stb.

Széleskörű ismeretek

Hatalmas tudással rendelkezünk az autók különböző márkáiról és modelljeiről is, így minden ügyfél igényeire szabott szolgáltatást tudunk nyújtani az autómentéstől kezdve a biztosítási ügyintézésig is. Akár a betétlapot is segítünk kitölteni.

Miért válasszon minket, ha Csepelen van szüksége autómentésre?

Csepel közigazgatási határán belül akár 15 percen belül a helyszínre érünk és megkezdjük a mentést

A hét minden napján, non-stop készen állunk az indulásra, Önnek csak telefonálnia kell

Ha ismerjük a körülmények teljes listáját, az általunk megállapított ár nem fog megváltozni a kiérkezéskor

Szerencsére a méret számunkra nem probléma, 2,8 tonna saját súlyig és 7 méter hosszig bármi felfér a trélerre, így el tudjuk azt vinni

Amennyiben az autó nem képes a saját kerekén gorolni, úgy speciális gurulókocsi segítségével tudjuk felcsörlőzni azt a trélerre

Szükség esetén csereautót is tudunk biztosítani, vagy kényelmes, légkondicionált pick-upunkban 6 személyt elszállítani, a vontatmánnyal együtt

A XXI. kerületben és 10 km-es körzetében lehetőség van helyszíni autósegélyt igénybe venni. Ebbe beletartozik a kerékcsere, az üzemanyag-pótlás vagy a bikázás is

szuper szolgáltatás

Az SH Autómentő választása esetén biztos lehet benne, hogy minden helyzetben gondoskodni fognak autójáról. Akár defektes az abroncsa, akár vészhelyzetben van szüksége valakire, aki elviszi az autóját vagy csak A-ból B-be kell szállítani azt, mindig készséggel állnak rendelkezésére. A szolgáltatások Csepelre, Budapestre és az egész országra kiterjednek, szükségszerűen az országhatárokat is átívelik.

Scroll to Top