AUTÓMENTÉS M0

M0-ás autóút csömöri szakasza
M0-ás autóút csömöri szakasza - Géza Mogyorósi, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Autómentés az M0-ás autóúton

Az M0-ás autóút Budapest agglomerációjának egyik legfontosabb közlekedési útvonala, amely lehetővé teszi az olcsóbb ingatlanokban élők számára, hogy viszonylag rövid idő alatt bejussanak a belvárosba. Azonban ezzel együtt jár az út megnövekedett forgalma is, amely gyakran komoly kihívásokat jelent az autósok számára.

Miért van annyi baleset az M0-áson?

A forgalom intenzitása miatt az M0-ás autóúton sajnos elég gyakran alakulnak ki kisebb-nagyobb balesetek. A nehéz pályaszakaszok és a gyors közlekedési tempó a nap minden szakában valós veszélyt jelent az ott közlekedők számára. Sajnos sok autós még mindig képes például a leállósávban parkolni, amikor csak egy pillanatnyi a megállásra lenne szüksége. Ez az egyik legveszélyesebb dolog, amit valaki tehet az M0-áson (vagy másik autópályán).

Nap mint nap láthatunk a híradóban, Youtube-on, Tiktokon olyan felvételeket, amin látszik, hogy valakit elsodornak a leállósávban. De a balesethez elég egy kis koncentrációzavar vagy a gépkocsi apró meghibásodása, a nagy sebesség miatt irányíthatatlanná válhat az autó és kész is a baj.

Ha egy baleset bekövetkezik, mielőbbi (szinte azonnali) segítségre mentésre van szükség! Az M0-ás autóút mentén az autómentésben rendkívül fontos szerepet játszik, hogy a megrekedt, sérült vagy meghibásodott járműveket minél hamarabb biztonságos helyre szállítsák.

Az SH Autómentő csapata kifejezetten az Ön biztonságára és kényelmére törekszik. Célunk, hogy a lehető leghamarabb a segítségére legyünk, amikor szüksége van rá. Gyakorlott munkatársaink non-stop rendelkezésére állnak, hogy bármikor, bármilyen helyzetben segítséget nyújtsanak. Nem számít, hogy műszaki hiba, baleset vagy egyszerűen csak az, hogy elakadt valamilyen okból, mindig számíthat ránk.

Fontos teendők, ha Ön elakadt az M0-ás autóúton

  • Először lehetőség szerint vezesse ki az autót a leállósávba (ha ez nem lehetséges, rendkívüli körültekintéssel folytassák a következő ponttal)
  • Azonnal szálljon ki és tegye ki az elakadásjelző háromszöget
  • Minden utas hagyja el az autót és menjenek biztonságos helyre, lehetőleg a betonkorlát túloldalára
  • Hívjanak segítséget, autómentőt

Hogyan válasszon autómentőt az M0-áson?

autómentés az M0-áson

A biztonságos közlekedés és az úticél elérése érdekében fontos, hogy mindig tisztában legyen vele, hol keresse az autómentő segítségét. A legpraktikusabb, ha a megállás helyéhez legközelebb próbál szolgáltatót találni, hogy mielőbb megtörténjen a felrakodás és elszállítás. Ez nem csak azért fontos, hogy Ön biztonságba kerüljön, hanem azért is, hogy ne akadályozza vagy veszélyeztesse a többi közlekedőt!

Autómentő az M0-ás autóúton

Ahhoz, hogy az M0-áson az autómentés zavartalan és szélsebes legyen, néhány fontos információra szükségünk van:

A gépjármű típusa és helye

Kérjük, tájékoztasson minket az autó típusáról és pontos helyéről (az autóúton a legközelebbi kilométerkőről).

A probléma jellege

Fontos, hogy részletesen elmondja, mi történt - legyen az baleset, műszaki hiba, defekt vagy más meghibásodás. Ez segít nekünk felkészülni és megfelelően reagálni. Tudnunk kell, hogy milyen eszközöket kel magunkkal vinni, esetleg más szolgáltató segítségre is szükség lehet.

Biztonságos megállási hely és hozzáférhetőség

Kérjük, jelezze, ha van lehetőség biztonságosan megállni az autómentő trélerrel, valamint ellenőrizze, hogy elegendő hely áll-e rendelkezésre a mentéshez.
Továbbá adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel.

Helyszíni fotók

Ha lehetséges, küldjön fotót a helyszínről, hogy segítsen nekünk a helyzet felmérésében és a megfelelő felszerelés és módszer kiválasztásában.

Gyors autómentés az M0-áson

Az SH Autómentő Budapest déli szektorában és az M0-ás autóúton kínálja a leggyorsabb és legmegbízhatóbb autómentő szolgáltatást. Hozzáértő csapatunk garantálja, hogy autója épségben és mihamarabb megérkezik a célállomásra (ami bárhol lehet). Bízhat abban, hogy tapasztalt szakembereink pillanatok alatt elszállítják a járművet, akár 2,8 tonna súlyú és 7 méter hosszú és 3,5 méter magas autók esetében is. Mi mindent el tudunk vinni, ami négy kerekű és ezekbe a méretekbe belefér.

Ne essen kétségbe, ha útközben probléma merül fel autójával. Az SH Autómentő mindig a segítségére siet az M0-ás autóúton és az ország egész területén. Nem csak az elakadt járművek elszállításával segítünk, hanem szükség esetén csereautót is biztosítunk Önnek, hogy folytathassa utazását és zavartalanul érjen célba.

autópálya

Válassza az SH Autómentőt, és tapasztalja meg a professzionális autómentési szolgáltatásunk előnyeit az M0-ás autóúton is!

Miért az SH Autómentő csapata a legjobb az M0 déli szakaszán?

Mivel a központunk Csepel és Szigethalom, így a lehető leggyorsabban a helyszínre tudunk érni. Az M0-ás körgyűrűn (amennyiben jó a haladás), akár fél óra alatt körbeérünk.

Tréleres autómentő áraink igen kedvezőek. Tegyen egy próbát és kérjen árajánlatot! Ráadásul készpénzben és bankkártyával is fizethet (az utóbbit kérjük, előre jelezze!)

Bármit elszállítunk, aminek van 4 kereke és nem haladja meg a 7 méter hosszúságot, 3,5 méter magasságot és 2,8 kg önsúlyt (tehát csak a nagyobb teherautók és kamionok nem férnek fel a trélerre).

jó szolgáltatás az M0-áson
Scroll to Top