AUTÓMENTÉS

Aston Martin autómentés
Törött kisteherautó mentése
Hosszított kisteherautó mentés
Auti RS Q8 autómentés
Auti RS Q8 autómentés
Porsche mentése külföldről

Elszállítjuk a sérült járművet, és szükség esetén csereautót is biztosítunk, hogy zavartalanul folytathassa útját.

Autómentés - gyors és megbízható megoldás Önnek

Amikor bajba jutott autójával, az SH Autómentő a legjobb választás.

Sürgősségi segítségre van szüksége Budapesten vagy Pest megyében?

Miért válassza az SH Autómentőt?

Non-stop autómentés

Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésre állunk

Akár 15-30 perc alatt a helyszínre érünk

Indulási helyünk legtöbbször Csepel vagy Dunaharaszti, ahonnan lehetőség szerint a leggyorsabban útnak eredünk. Az útviszonyoktól függően kb. fél órán belül kiérünk budapesti vagy Pest megyei helyszínekre

Mindig fix árak, rejtett költségek nélkül

Amennyiben Ön előzetesen árajánlatot kér, a pontos részletek ismeretében azonnal meg fogjuk tudni adni, hogy mennyibe kerül majd az autómentés. A helyszínre kiérve nem merülnek fel egyéb költségek (pl. autópályadíj)

Balesetmentes közlekedés

Az SH Autómentő TEAM közel 10 éve dolgozik együtt, eddig baleset- és kármentesen. Erre rendkívül büszkék vagyunk!

Ingyenes rakodás

Az autó trélerre helyezése minden esetben ingyenes

Akár 6 ember elszállítása

Minden esetben hétszemélyes terepjáróval érkezünk a mentés helyszínére, így 6 személyt is el tudunk szállítani az autóval együtt

Csereautó szolgáltatás

Amennyiben szüksége van rá, megegyezés alapján csereautót is tudunk biztosítani a szervizelés-javítás idejére

Bármilyen méretű jármű szállítása

7 méter hosszig és 2,8 t tömegig szinte bármit el tudunk szállítani, aminek van 4 kereke, ezáltal megfelelően rögzíthető a trailerre. Legyen szó kisbuszról, kisteherautóról vagy személygépkocsiról, elvisszük. De tudunk szállítani kistraktort, targoncát (de csak négykerekűt), quadot vagy motorokat is

Számunkra gyorsan (15-30 percen belül) elérhető helyek: Csepel, Soroksár, Pesterzsébet, Dunaharaszti, Ferencváros, Taksony, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Nagytétény, Budatétény, Gyál, Ócsa, Vecsés

Autómentés olcsón - 20000 Ft-tól

Tisztában vagyunk vele, hogy az autómentés árérzékeny szolgáltatás. Ezért kínálunk versenyképes árakat, változatlan kiváló szolgáltatás mellett. Ha Dél-Pesten vagy Pest megye nyugati részén van, mi vagyunk az ideális választás. Hívjon, és tapasztalja meg szolgáltatásaink értékét!

Az emberek ha tehetik, megpróbálják megtalálni a legolcsóbb autómentőt a környéken, aki még viszonylag rövid idő alatt oda tud érni.

Az SH autómentő TEAM központja Csepelen és Dunaharasztin van, így ezen a környéken akár 15 perc alatt is a helyszínen lehetnek. Az árak pedig változatlanok. Mindig korrekt árat ajánlanak és nem számolnak fel pótdíjat a hétvégi vagy éjszakai mentésért sem.

Amennyiben Ön Dél-Pesten, illetve Pest megye nyugati részén akadt el az autójával, valószínűleg most a legjobb ár-érték arányú szolgáltatás weboldalát olvassa.

Tegyen próbára, hívjon most!

Budapesti autómentő – mikor számíthat ránk?

mentés az autóból

Kátyúkár

Főleg télen és tavasszal nagyon gyakori, hogy az aszfalt felfagy, majd kiporlik, széttörik. Ilyenkor az autók kátyúba rohanhatnak, és megsérül a futómű. Ha ez történik, nem szabad tovább menni! Egyrészt a kerék is kidurranhat, vagy sérülhet a felni, másrész ki kell szállni, és lefotózni az ominózus gödröt. Csak kevesen tudják, hogy ha ezt megtesszük, a Magyar Közút Nemzeti Zrt. rendezi a kárunkat, beleértve az autómentés költségét is bizonyos esetekben, amennyiben hiánytalanul kitöltjük a kárbejelentő lapot, amely ezen az oldalon érhető el. Fontos, hogy a keletkezett kárt nekünk kell bizonyítani!

Árokba csúszás

Könnyen előfordulhat, hogy a gépkocsi vezetője egy pillanatra nem figyel, vagy jeges útszakaszra ér és elveszti uralmát az autó irányítása felett. Ezért az árokba hajthat. Szerencsére, ha nem túl nagy sebességgel haladt, a legtöbb esetben ez személyi sérüléssel nem jár. Azonban a gépjármű károsodhat, megsérülhet a motortér vagy a futómű is, ezáltal az autó járásképtelen lesz. Ekkor mindenképpen szükségünk lesz egy gyakorlott autómentőre. Azonban az utak mentén a lehető leggyorsabban kell cselekedni, hogy ne tartsuk fel a forgalmat. Ezért árokba csúszott gépjármű esetén kérjük, inkább daruval rendelkező céget keressenek fel!

Autóbaleset

Ez az, amitől mindenki retteg. Sajnos azonban előfordul, hogy vétlen sofőrök is szenvednek balesetet. Ha sürgős mentésre van szükség, az SH Autómentő készen áll és mindent megtesz, hogy gyorsan odaérjen.

Mit tegyen, ha autómentőre van szüksége?

A legfontosabb, hogy nyugodjon meg, hogy össze tudja szedni a gondolatait! Menyjen biztonságos helyre, hogy ne veszélyeztesse a további forgalmat. Kifejezetten fontos ez az autópálya mentén, ott még a leállósávban tartózkodni is kockázatos lehet!

Személyi sérülés esetén először a mentőket értesítse a 112-es telefonszámon!

Ha más gépkocsi is érintett a balesetben, betétlapot kell kiállítani, esetleg rendőrt kell hívni, ez is megtehető a 112-es számon.

Ezután, ha felkereste az autómentőt, adjon részletes információt a helyzetről.

Segítség, hogy mit emeljen ki az autómentőnek telefonáláskor

  • Hol tartózkodik az autó, mi a pontos cím?
  • Ha az autópályán van, a legközelebbi kilométert adja meg!
  • Mi történt pontosan? Hány autó érintett?
  • Milyen típusú gépkocsit kell elszállítani és hová?
  • Tud-e gurulni az autó a kerekein, beindul-e?
  • Mekkora a jármű súlya és hossza?
  • Biztonságos-e a helyszín, van-e lehetőség parkolásra a vontatmánnyal? (Ez kifejezetten az autópályák esetében fontos kérdés!)
  • Ha van lehetősége, küldjön egy fotót az autóról és a helyszínről
  • Van-e lehetőség rendőrségi biztosításra a mentés idejére?

Autómentés mélygarázsból

Egyedi szolgáltatásunk, hogy budapesti mélygarázsokból mentjük ki az autókat. Olykor előfordul, hogy épp ott hibásodik meg egy gépkocsi, vagy éppen csak otthagyja a tulajdonos és hosszú ideig nem megy érte. Ezért erre specializálódtunk, hogyan tudunk viszonylag szűk és sötét helyen mozogni az autómentő trélerrel, hogyan tudjuk megfelelően rögzíteni a kocsit és úgy forogni a rengeteg parkoló jármű között, hogy semminek ne essen baja.
Mivel a parkolóházak, mélygarázsok bejárata legtöbbször magasságkorlátos, csak bizonyos magasságig tudjuk elszállítani az autót. Ingatlantól függően 1,5-2,2 m magas járműveket lehetséges kimenteni egy ilyen helyről.

Autómentés Európából

Európai országokból is vállalunk mentést.

Ha külföldi utunk során robban le az autó vagy esetleg közlekedési baleset ér minket, legtöbbször kétségbe esünk. Ismeretlen terepen, ismeretlen nyelven kell(ene) segítségre találni. Az SH Autómentő rengeteget jár az Európai Unióban, hogy megsegítse a magukra maradt vezetőket.
Az alábbi eu-s országokban vállalunk mentést: Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Románia, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Németország, Olaszország.

Ne habozzon, tárcsázzon és a felmentősereg mielőbb érkezik!

Ne hagyja, hogy az autóproblémák megakadályozzák napja folytatását. Hívjon minket, és mi gyorsan a segítségére sietünk!

Ügyfeleink mondták

Virágüzlet Fleron
Virágüzlet Fleron
2023-07-23
Profik. Csak ajánlani tudom Őket!
Gábor Bánkuti
Gábor Bánkuti
2023-07-23
Gyors, precíz, végtelenül segítőkész. Emberi árakon dolgozik. Nagyon ajánlom!
Anita Valéria Szücs
Anita Valéria Szücs
2023-07-23
Gyors, korrekt, segítőkész!
Borka Balázs
Borka Balázs
2023-07-23
Precíz, pontos, korrekt! Nagyon ajánlom.
Zsanett Kozma
Zsanett Kozma
2022-06-12
Szuper, gyors segítséget kaptunk , vasárnap ! Kedvező ár ! Köszönjük!
Scroll to Top