FURGONMENTÉS, KISTEHERAUTÓ SZÁLLÍTÁS

Kistehergépkocsi mentése
Kisbuszmentés
Lakókocsi szállítása
Hosszított kisteherautó szállítása
Törött ponyvás kisteherautó mentése

Vészhelyzetben minden más teendő háttérbe szorul, és csak egyetlen fontos dolog marad: megoldást találni a helyzetünkre minél hamarabb.

Furgonmentés, kisteherautó mentés és szállítás

Furgonmentés SOS, 0-24

Ha elakadt kisteherautójával, mikrobuszával, vagy nem indul a SUV, hívja az SH Autómentő csapatát! Budapesten akár fél órán belül megérkezhetünk.

Ha a furgonunk, kisteherautónk lerobbant, karambolozott, vagy egyszerűen csak működésképtelenné vált, akkor azonnal cselekedni kell, sőt sokszor a helyszínen maradni veszélyes is lehet. 

Ezért kínáljuk Önnek visszautasíthatatlan ajánlatunkat: az SH Autómentő a lehető legrövidebb időn belül haza vagy a szervizbe szállítja járművét – bármikor, bármely napon, az év bármely órájában. 

Bajban van a kisbusz? Furgonmentés azonnal!

Ha a furgon, kisbusz a világ végén akadt el, ott, ahová soha el sem kellett volna jutnia, vagy épp az autópálya kellős közepén állt le, Önnek azonnali mentésre lesz szüksége.

Ugyan Magyarországon csak gyönyörű tájak léteznek, és a rádió is csak olyan dalokat ad le, amiket mindenki szeret hallgatni, egy műszaki probléma vagy baleset esetén mégsem állunk szívesen az út szélén, hanem kiemelkedően fontos, hogy mielőbb megjöjjön a tréler.

Dél-Pesten és vonzáskörzetében akár fél órán belül kiérkezhetünk a címre, de távoli helyekre, akár európai országokba is elmegyünk egy bajba került kisbuszért vagy pick-upért.

Furgonszállítás éjjel-nappal

Tisztában vagyunk vele, hogy a kis platós vagy dobozos teherautókat a tulajdonosa legtöbbször munkára, fuvarozásra használja, ezért rendkívül bosszantó, amikor például az éjszaka kellős közepén sietnénk az első hajnali címre, de a kisteherautó az úton lerobban. Az ilyen helyzetekben azonnali és megbízható segítségre van szükség. 

De ne aggódjon, az SH autómentő csapata készen áll, hogy bármikor, éjjel-nappal, a hét minden napján mentse a furgonját, kisteherautóját vagy kisbuszát. Gyors és precíz szolgáltatást nyújtunk, különleges eszközeink (pl. gurulókocsik) segítségével képesek vagyunk még a kitört kerekű autókat vagy az elromlott váltójú automatákat is mozgatni. 

Ne késlekedjen, ha szüksége van segítségre, hívjon minket bátran, az SH Autómentő TEAM szakemberei azonnal reagálnak.

Renault Master szállítása

Az alábbi járműveket könnyedén trélerezzük autószállítás szolgáltatásunkkal: 

  • kisteherautó
  • mikrobusz
  • furgon
  • pick-up
  • 2,8 tonna tényleges saját súlyig és 7 méter hosszig szinte bármit, aminek négy kereke van
Az alábbi kisteherautó típusokat rutinszerűen szállítjuk: 

Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes Citan, Volkswagen Crafter, Volkswagen Transporter, Volkswagen Multivan, Volkswagen LT, Volkswagen Caddy, Opel Movano, Opel Vivaro, Opel Combo, Peugeot Boxer, Peugeout Partner, Peugeot Expert, Citroën Jumper, Citroën Jumpy, Citroën Berlingo, Iveco Daily, Ford Transit, Ford Ranger, Ford Connect, Renault Master, Renault Traffic, Renault Express, Renault Cangoo, Renault Mascot, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Fiat Scudo, Fiat Talento, Hundai H1, Hundai H350, MAN TGE, Nissan Cabstar, Nissan NV, Nissan Primastar, Nissan Vanett

Biztonságos kisteherautó szállítás minden alkalommal

Magasan képzett szakembereink gyorsan a segítségére lesznek, akárhol is van Budapesten. Több éves tapasztalattal rendelkezünk kisteherautók és kisbuszok visszaszállításában, így biztos lehet benne, hogy járművét biztonságban, sérülésmentesen és időben kézbesítjük.

Ne vesztegesse az időt, hívja forródrótunkat azonnal, hogy a lehető leghamarabb a helyszínre érkezhessünk.

A gördülékeny furgonszállítás kulcsfontosságú pontjai, amelyet az SH Autómentőnek tudnia kell

SOS gomb
  • A furgon / kisbusz / SUV típusa, össztömege (rakott állapot esetén a rakomány méretével is kalkulálni kell)
  • A pontos cím, ahonnan el kell hozni a kisteherautót, és ahová vinni kell
  • Sérült-e a futómű, üresbe lehet-e tenni a járművet
  • Biztonságos-e a gépkocsi környéke, könnyen megközelíthető-e, lehet-e parkolni a trélerrel, van-e elég hely neki
  • Kell-e személyeket is szállítani (összesen 6 ember fér el a kényelmes, klímás vontatónkban)
furgonmentés bárhol

Mire kell figyelnie az SH Autómentőnek, ha egy kisbuszt, kisteherautót szeretne elszállítani?

A nagyobb vontatmányok esetében különösképpen fontos, hogy megvizsgáljunk minden részletet, mert a nehezebb súly másként viselkedik az úton, mint egy egyszerű utánfutó. Ezért szerencsés, ha Ön olyan szállítmányozót választ, akinek sok éves tapasztalata és gyakorlata van furgonok mentésében. Az SH Autómentő csapata a pontos körülmények ismeretében azonnal tudja, hogy mire van szükség egy-egy jármű szállításakor vagy autómentéskor.

Megfelelő vontató jármű

Egy kisteherautó trélerezésekor erős, négykerék meghajtású, erős motorteljesítményű vontató járművet kell használni, amely képes biztonságosan mozgatni a súlyos teherautót.

Tréler mérete és kapacitása

A biztonságos út érdekében a trélerre csak olyan teher rakható fel, amely az engedélyezett súly- és méretkorlátokon belül van. 6,6 méteres trélerünk maximum 2,8 tonna összsúlyig képes vontatni a rakományt.

Rakodás és rögzítés

A kisteherautó rögzítése mellett az is fontos, hogy a rakomány fixen álljon a platón, nehogy elmozduljon, mert akkor a vontatmány kibillenhet az egyensúlyából és felborulhat.

Sebesség és manőverezés

Egy kisbusz tréleres szállítása lassabb sebességet és különös figyelmet igényel a vezető részéről. A trélerezett jármű hosszabb és nehezebb, így az irányítása és a manőverezése is kihívást jelenthet egy kevésbé gyakorlott sofőrnek.

Szabályok betartása

Magyarországon a vontatási korlátozások részletes szabályait a KRESZ tartalmazza. A vontatási korlátozások alapvetően a vontató és a pótkocsi, tréler össztömegére vonatkoznak. A közúti közlekedés során a gépjárművekkel jogszerűen vontatható pótkocsikra vonatkozó jogi szabályozás a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 21-22. §-ában, valamint a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet (a továbbiakban: KRESZ) 48. § (11) bekezdésében találhatóak.

Amennyiben személyautóját, kisteherautóját, motorját vagy egyéb négykerekű járgányát kell elszállítani A-B-be, non-stop számíthat az SH Autómentőre.

Budapest és Pest vármegye területén akár egy órán belül kiérünk, de vállaljuk a mentést egész Magyarországon és az EU-s országokban is.

Gyakran ismételt kérdések a furgonmentésről

A kisteherautók, kisbuszok, furgonok szállításának árát mindig egyedileg határozzuk meg, amely függ a helyszíntől és a súlytól. Kérjen pontos árajánlatot!

A járműszállítás, furgonmentés díja készpénzben vagy bankkártyával egyenlíthető ki.

Kisteherautók mentését vállaljuk Európában. Sokszor járunk Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Szlovéniában, Romániában, Horvátországban, Lengyelországban,  Németországban.

A rakomány abban az esetben maradhat a teherautón, ha az össztömeg nem haladja meg a 2,8 tonnát.

Nem. Azonban kényelmes, légkondicionált 7 személyes terepjáró a vontató autónk, így 6 főt el tudunk szállítani a vontatmánnyal együtt.

gyakran ismételt kérdések
Scroll to Top