AUTÓSZÁLLÍTÁS

Autószállítás kedvező árakon,
belföldön és külföldön

Számos oka lehet, hogy valakinek autószállításra van szüksége:

  • Ön autókereskedő és a telephelyétől messze talált egy kihagyhatatlan ajánlatot, gyorsan megvásárolta a gépjárművet
  • A család új autója nincs forgalomba helyezve vagy lejárt a forgalmi engedélye
  • Ön imádja az autókiállításokat, autós találkozókat és bemutatná a legféltettebb kincsét
Maserati Granturismo szállítás
Mercedes 200D szállítása
Porsche Cayenne Turbo szállítás
Taxi tréleres szállítása
Quadok szállítása
Hosszított kisteherautó szállítás
Pick-up szállítása traileren
Akár 10 db motor elszállítása

Bárhogy is legyen, az SH autómentő csapata a legjobb ajánlatot adja Önnek!

Autószállítás trélerrel

Többféle gépjárművel elszállítunk hosszított síkplatós trélerünkkel. Legyen szó személyautóról, kisbuszról, kisteherautóról vagy quadról, motorkerékpárról, mi el tudjuk szállítani. Egy a lényeg, hogy 2 vagy 4 kereke legyen.

Az is megoldható, ha a lerobbant kocsit vinné a roncstelepre vagy a Ferrarit a saját istállójába. A targoncát az új telephelyre, vagy 10 db motort a hétvégi versenyre.

Az SH Autómentő Team több szállító járművel rendelkezik, így egy időben több megbízást is el tud vállalni, akár az ország különböző pontjain, vagy az Európai Unióban is.

Önnek csak annyi dolga van, hogy ajánlatot kér, majd rövid időn belül tudni fogja a pontos, személyre szabott autószállítás árakat. A hét minden napján 0-24-ig elérhetőek vagyunk, így miattunk garantáltan nem fog késlekedni a folyamat.

Cadillac Deville Coupe traileres szállítása
Cadillac Deville Coupe traileres szállítása

Az autószállítás folyamata

Amikor egy autót el kell szállítani, Ön sok bosszúsággal kerülhet szembe. Ugyanakkor a járművek szállítása egyszerű is lehet, ha Ön előzetesen megfelelően felkészül. A folyamatot több héttel az időpont előtt érdemes elkezdeni, ami lehetővé teszi, hogy Ön végigpásztázza a szolgáltatókat és megtalálja az ár-érték arányban legkedvezőbb ajánlatot. Ezáltal az idegeskedés helyett csak a legfontosabb dologgal törődhet, a jármű szállításra való előkészítésével.

Járművek, gépek szállítása 6,6 m hosszúságig

Amennyiben az autó üzemképes, viszonylag könnyű a munka, az SH Autómentő erős terepjáró szerelvényekkel 4-6,6 méteres összhosszúságú gépkocsikat is el tud vinni, egészen 2,8 t összsúlyig. Ha például futóműsérült vagy nem működik a kormányzás, akkor speciális eszközök, gurítókocsik állnak rendelkezésre. (Az ilyen eseteket mindig előre jelezze!)

Tréler vagy zárt dobozos vontatmány

Ezután Önnek el kell döntenie, hogy mennyire érzékeny az autó. Lehetőség van zárt dobozos vontatvánnyal is szállítani a járművet. Noha még sosem érkezett panasz a munkánkra, nem történt még külsérelem egy szállított gépkocsin sem, a zárt rendszer megakadályoz mindennemű karcolást, kavicsfelverődést. Azonban ha ezt a módszert szeretné választani, számolnai kell extra költségekkel. Ezen szolgáltatásunkat első sorban exkluzív autók szállításához ajánjluk.

A gépkocsi előkészítése szállításra

1. Indulás előtt készítse elő a jármű dokumentumait
2. Zárja be az autót, de a kulcsokat adja át a sofőrnek
3. Ha lehet, vegye ki belőle a személyes dolgokat
4. Ügyeljen rá, hogy legyen kevés üzemanyag a kocsiban
5. Lehetőség szerint a gáztartályt ürítse ki, amennyiben gázüzemű az autó

Nyugalom és biztonság

Ha minden elkészült, Önnek már csak várnia kell kollégáinkat a megbeszélt időpontban, majd a célállomáson szintén.

Érdekesség - Mi a tréler / trailer?

A tréler egy olyan önerőből mozgásképtelen szállítóeszköz, mely mozgatásához valamilyen vontató szükséges. Használatát Magyarországon a KRESZ és a Köhém szabályozza. Többféle típus létezik, de a legjellemzőbb a síkplatós és a zárt dobozos módozat. A kisebbeket egyszerűen utánfutónak nevezzük. A speciálisan kialakított trélerek egy-egy funkciót látnak el, melyek például:
- kerékpár- vagy motorszállító
- hajószállító
- állatszállító
- folyadék- és gázszállító
- áramfejlesztő szállító
- egyéb katonai feladatot ellátó tréler
- hűtőkocsi
- egyedi kialakítású tréler

Méretük változó, amely befolyásolja a vontató jármű nagyságát is - pl. a nyerges vontató vontatmánya sokszor bővíthető, hosszabbítható a rakománynak megfelelően (főleg, ha túlméretes szállítmányról beszélünk), a súly pedig sokszor magára a vontató tengelyére is nehezedik.

Olcsó autószállítás belföldön és külföldön

Tény, hogy az autószállítási, autómentési díjak sokszor az egekbe tudnak szállni. Azonban ez csak akkor fordulhat elő, ha Ön nem egyezik meg a szolgáltatóval előre a pontos összegben.
Mi, az SH Autómentőnél minden esetben a megadott információk alapján egy fix összeget állapítunk meg, amely nem fog változni a helyszínre érkezéskor. (Kivétel, ez alól, ha bizonyos fontos információ kimaradt az egyeztetés során).

Mivel szeretnénk az Ügyfelünknek megfelelni és kielégítő árat ajánlani, ezért az európai szállításokat 1000 km-ig vállaljuk. Ezen távolság felett már nem tudnánk versenyképes árat mondani a megnövekedett üzemanyagköltségek miatt.

Amikor Ön felhív vagy ajánlatot kér, mindig szükségünk lesz az alábbi információkra:

  • Milyen járműről / gépről van szó?
  • Honnan hová kell szállítani?
  • A gépkocsi képes-e a saját kerekein mozogni, kormányozható-e?
  • Mekkora a jármű súlya és hossza?
  • Van-e lehetőség biztonságos parkolásra a vontatvánnyal együtt?

Gyakran ismételt kérdések az autószállításról

Egy autó szállítására mindig egyedi árat állapítunk meg, a körülményektől függően, előzetesen. Alapdíjunk 350 Ft / km, de min. 20 000 Ft.

Az autószállítás díját Ön a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával egyenlítheti ki.

Nem fogunk mellébeszélni. Egy gépkocsi szállítása nem olcsó mutaltság, és szinte mindig olcsóbban jön ki az ember, ha saját maga viszi el A-ból B-be. Azonban az SH Autómentő leveszi a felelősséget és a munkát az Ön válláról, időt spórol meg Önnek és biztonságban tudhatja a tulajdonát, melyre sérülésmentes garanciát vállal.

Mivel szeretnénk versenyképesek maradni, ezért az európai szállításokat max. 1000 km-ig vállaljuk. Nagyobb távolság esetén az Ügyfél valószínűleg anyagilag jobban jár, ha gyűjtőszállítást vesz igénybe.

Amennyiben szeretné, bennehagyhat tárgyakat az autóban, miközben szállítjuk, ez nem illegális. Azonban azt szem előtt kell tartani, hogy az SH Autómentő max. 2,8 t-ig tudja megrakodni a trélert, ezt az összsúlyt nem haladhatja meg a rakomány.

Nem. Azonban kényelmes, légkondicionált 7 személyes terepjáró a vontató autónk, így 6 főt el tudunk szállítani a vontatmánnyal együtt.

  • Érdemes lehet letisztítani az autót kívül-belül, ha van rá lehetőség és idő. Ezáltal tisztán láthatja majd a járművön esetlegesen előforduló horpadásokat vagy karcolásokat.
gyakran ismételt kérdések
Scroll to Top