GÉPSZÁLLÍTÁS, TRAKTORSZÁLLÍTÁS

Traktor, bobcat, munkagép szállítása

Ki kellene ásni a medence helyét, de kézzel nem megy? Holnap érkezik hat raklap áru? Le kell pakolni, de nincs targoncánk?
A válasz: gépszállítás az SH Autómentővel!  

Bobcat szállítása trélerrel
Kis markoló szállítása
Traktor szállítása
Munkagép szállítása

Munkagépek szállítása trélerrel

Egy földmunkálatokat hirdető vállalkozás számára is meglehetősen behatárolja a szolgáltatási terület meghatározását, ha a bobcatet vagy a kotrót nem tudja záros időn belül A-ból B-be eljuttatni. Persze „Bélát” lehet, hogy nem zavarja a maga mögött konvojként haladó kocsisor és családtagjainak emlegetése, de ezzel sikeresen elesik számos megrendeléstől, amely egy gépszállító cég igénybevételével nem történne meg. Ne legyen olyan, mint Béla! Hívja az SH Autómentőt és vállaljon munkálatokat az ország bármely pontján!

A munkagép szállítás eltér a hagyományos gépjárművek szállításától. Sokkal több körültekintést igényel, hiszen felépítésük egészen más, mint a személygépjárműveknek, illetve rögzítésük sem a megszokott módon történik. Az SH Autómentő csapata tapasztalt ezen a téren, havonta több hasonló megrendelést zavarnak le problémamentesen.

Gépszállítás, kisgépszállítás, traktorszállítás 2,8 tonnáig az ország bármely pontján az Ön igényeire szabva!

Előre megtervezett vagy S.O.S. gépszállítás

SOS gomb

A SH Autómentő csapata nemcsak megbízható, hanem sokszínű is. Nyilván egyszerűbb lenne, ha csak a balesetezett autók, furgonok szállítását vállalnánk és hátra dőlve várnánk, hogy csörrenjen a telefon, hiszen Budapesten és annak déli agglomerációjában naponta sokszor áll meg az élet, aminek nemcsak a hirtelen kitelepülés, a már-már élhetetlen falvakból lett városok az okai, hanem a számos közúti baleset, mely a vezetők figyelmetlenségéből, fáradtságából és ingerültségéből is ered.  

Ezeknek a baleseteknek ugyan olyan okozói lehetnek a forgalomban közlekedő kisgépek és traktorok, hiszen lassabban haladnak, mint a személygépkocsik, így újabb stresszforrást jelentenek a már egyébként is ingerült vezetők számára. Elég egy hirtelen, nem átgondolt előzés, és már is kész a baj.

Az SH Autómentő vállalja az előre leszervezett gépszállítás kivitelezését és lebonyolítását, akár rövid határidőn belül is.

A speciális körülményekre való tekintettel a mozgásképtelen kisgépek, mezőgazdasági gépek, targoncák stb. mentését nem áll módunkban elvállalni.

Azonban ha nem kíván az utak és az agresszív sofőrök áldozatává válni, úgy az SH Autómentő TEAM vállalja a gépek kritikus útszakaszokon keresztül történő átszállítását előre egyeztetett időpontban, abban az esetben, ha a jármű mozgásképes, gumikerékkel (négy kerék) vagy gumilánctalppal felszerelt.

Érdekesség - Zsúfolt útszakaszok

Aki ismeri pl. az 51-es főutat vagy az 5102-5103 utakat – melyeket egyébként jelenleg felújításra készítenek fel egy újabb országos központi raktár építése miatt, ezzel még jobban leterhelve az amúgy is telített szakaszokat –, az pontosan tisztában van vele, hogy az előzés ezeken és a környező szakaszokon életveszélyes, szinte lehetetlen, mert a forgalom mindkét irányból folyamatos a nap bármely időszakában. Tehát, ha egy mezőgazdasági gép itt szeretne elhaladni, bizony nem lesz senkinek a kedvence.
Ugyanezt elmondhatjuk az ország szinte bármely főútjáról.
Rendkívül nagy segítség, ha gépet gyorsabban eljuttatjuk a célállomásra, még akkor is, ha annak van engedélye a közúti forgalomban haladni.

Traktorszállítás

Számunkra a traktorszállítás sem jelent kihívást!

Megadta magát Józsi bácsi vagy a gyerekkori cimbora MTZ-je és azonnali segítséget vár Öntől a betakarításhoz? Segítene, de hogyan…!? Hogyan juttattja el a 200 kilométerre lévő faluba a saját traktorját, hogy ismerősének segítséget tudjon nyújtani?

Mi szívesen jelentkezünk a feladatra!

Az SH Autómentő csapata vállalja – négykeréken haladó jármű esetében – a traktorszállítás lebonyolítását a Megrendelő által kért helyszínre.

traktorszallitas

Az előre ütemezhető traktorszállítás esetében várjuk szíves megkeresését.

A gépszállítás, kisgép szállítás kritériumai

avagy mindennek megvan határa. Szívügyünk mindenkin segíteni, azonban tudnunk kell nemet mondani. Tekintettel trélereink kialakítására és vontató autóink teherbírására bizonyos paramétereknek meg kell felelnie a szállítandó gépnek.

Méret

A munkagép, kisgép, mezőgazdasági gép, bobcat, targonca össztömege nem haladhatja meg a 2,8 tonnát.

Kialakítás

  • A szállítandó jármű négy keréken képes haladni
  • Gumikerekű vagy
  • Gumilánctalppal rendelkezik

Kiszállási területeink

Gépszállítás esetén

Az egész országban elérhetőek vagyunk, sőt a közeli EU-s országokban is, de tény, hogy Budapesten és annak 50 km-es vonzáskörzetében tudunk a leggyorsabban cselekedni. Az ország bármely pontjára történő szállításban állunk rendelkezésre.
A gépszállítás menetéről és költségeiről előzetes kalkuláció készül. Megrendelő általi elfogadást követően – és hirtelen fellépő változások hiányában – árajánlatunk fix, rejtett költségektől mentes.

Ha profi, szakképzett, tapasztalt csapatra kívánja bízni bármely négykeréken guruló – mindennapi betevőjét biztosító – gépét, úgy hívja az SH Autómentőt! Ne érje be a szomszéd Pista bácsi „ megoldjuk okosba” segítségével! A baj nem jár egyedül! Ne legyen „Béla”, hívjon minket!

Amennyiben az Ön által szállítani kívánt munkakép a határán mozog a fenti paramétereknek, vagy nem kapott teljes körű információt arra vonatkozóan, hogy alkalmas-e az általunk történő szállításra, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, készséggel állunk a rendelkezésére 0-24 óráig a hét minden napján.

Gyakran ismételt kérdések a gépszállításról

Az összes munkagépet, mezőgazdasági gépet lehetetlen felsorolni. Összegezve azokt tudjuk szállítani trélerünkkel, amelyek négy kerékkel rendelkeznek és össztömegük nem haladja meg a 2,8 tonnát és a 7 métert.

A gépszállítás díja készpénzben vagy bankkártyával egyenlíthető ki.

A gépek szállítását jellemzően Magyarországon vállaljuk, de természetesen ha szükséges, a közeli európai országokba is ellátogatunk.

gyakran ismételt kérdések
Scroll to Top